Walmark Magnesium B6 90 tbl

tbl 1x90 ks

Kód tovaru:

EAN: 8596024014243

8,37 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,09 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Magnesium B6 Walmark je výživový doplnok, ktorý pozitívne vplýva na nervový a svalový systém. Magnesium B6 Walmark zachováva normálne funkcie imunitného systému, prispieva k zachovaniu zdravých kostí a zubov a prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania.

Detaily

Charakteristika: Magnesium B6 Aktiv obsahuje vysokú dávku magnézia doplnenú o vitamín B6 a BioPerine®.

  • BioPerine®je patentovaná látka obsiahnutá v každej tablete. BioPerine® zabezpečuje lepšiu vstrebateľnosť a zvyšuje biologickú dostupnosť látok, pričom predstavuje jedinečné riešenie pre optimálne doplnenie organizmu o chýbajúce minerály a vitamíny.

  • Magnézium (horčík) je základný minerálny prvok ľudského tela. Je potrebný pre fungovanie nervového systému, svalov, pre tvorbu a zachovanie zdravých kostí a zubov a pre energetický metabolizmus.

  • Vitamín B6 podporuje prirodzenú funkciu nervového systému a psychické funkcie; navyše prispieva k zníženiu pocitu únavy a vyčerpania a podporuje prirodzené fungovanie imunitného systému.

  • Kombinácia magnézia a vitamínu B6 je veľmi potrebná hlavne pre osoby vystavené zvýšenej fyzickej a psychickej záťaži a pre športovcov.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, ako náhradu pestrej stravy, u detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí 1 tabletu 2 – 3 krát denne, deti do 12 rokov 1 tabletu 1 – 2 krát denne,  zapiť tekutinou.

Zloženie:

Denná dávka obsahuje:

hmot./ 1 tbl.

% RP*

hmot./ 3 tbl.

% RP*

Magnézium

150,0 mg

40

450,0 mg

120

Vitamín B6

1,4 mg

100

4,2 mg

300

BioPerine®

5,0 mg

-

15,0 mg

-

* % referenčného príjmu v 1 a 3 tabletách; - nie je stanovené

Zloženie: protihrudkujúce látky(mikrokryštalická celulóza, stearát horečnatý, talok), plnidlo (hydrogénfosforečnan vápenatý), oxid horečnatý, stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza), piper nigrum extrakt, farbivo (oxid titaničitý), pyridoxín hydrochlorid, bavlníkový olej.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »