Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Arpalit Neo pena - kožný sprej proti parazitompre psy a drobné cicavce 150ml

Výrobca: Arpalit

Pri pravidelnom používaní prípravkov ARPALIT Neo ochránite svojho miláčika pred blchami, kliešťami a pred ich vývojovými štádiami.

Zobraziť viac

Arpalit Neo pena - kožný sprej proti parazitompre psy a drobné cicavce 150ml
  • -58 %

Zvoľte variant

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

OBC020195

Arpalit Neo pena - kožný sprej proti parazitompre psy a drobné cicavce 150ml

Obsah Arpalit Neo rozprašovač

150 ml

Charakteristika Arpalit Neo rozprašovač

Aerosolový insekticídny prípravok s ovocídnym a larvicidnym účinkom vo forme peny.

Obsahuje aj zložky, ktoré dodávajú srsti zvierat výživu a lesk. Forma peny vhodná najmä pre zvieratá, ktoré neznášajú tekutú formu, alebo k ošetreniu tvárovej časti.

Prípravky ARPALIT Neo sú jedinečnými prípravky na báze najnovších poznatkov o pôsobení insekticídnych látok, ktoré poskytujú dlhodobý účinok proti blchám, kliešťom, všetkým, všenkám a ich vývojovým stupňom.

Poskytujú ochranu proti opätovnému napadnutiu týmito ektoparazitmi. Hlavnými insekticídnými látkami sú permetrín a FENOXYKARB.

Permetrin zabíja dospelé ektoparazity a FENOXYKARB likviduje všetky ich vývojové štádiá. Tieto látky sú na rozdiel od iných iba minimálne toxické. 

Pri pravidelnom používaní prípravkov ARPALIT Neo ochránite svojho miláčika nielen pred blchami, kliešťami a pred ich vývojovými štádiami, ale aj pred zákernými ochoreniami typu lymfská borelióza a kliešťová encephalitida.

Zároveň tieto prípravky pôsobia preventívne proti vzniku alergie na blšie uhryznutia. 

Prípravky ARPALIT Neo sú určené pre všetky nepotravinárske zvieratá, najmä, pre psov, vtáky, plazy, a iné drobné živočíchy, vrátane mláďat od veku 2 mesiacov.

Prípravky ARPALIT Neo nielenže ochráni pred nepríjemnými ektoparazitmi, ale naviac, obsahujú D-panthenol a silikónovou zložku.

D-panthenol dodáva pokožke, srsti alebo peria zvieraťa výživu a vlhkosť.

Silikónová zložka vytvára na povrchu srsti alebo peria ochranný hodvábny lesklý film, ktorý zabraňuje dehydratácii. 

Zloženie Arpalit Neo rozprašovač

Ethanolum synt. neden. 77,26 g, Propanum / Butanum 21,75 g, Permethrinum 0,47 g, Phenoxycarb 0,12 g, D-panthenolum 0,16 g, Phenyl Trimethicone 0,08 g, Parfum 0,16 g v 100,0 g lieku.

Spôsob použitia

Nádobu je nutné držať vo zvislej polohe. Prípravok sa aplikuje stiskom rozprašovača zo vzdialenosti 15-20 cm od povrchu tela.

Pred prvým použitím treba viackrát stlačiť rozprašovač naprázdno.

Veľkosť dávky sa odvíja od veľkosti ošetrovaného zvieraťa. Ošetrenie sa vykoná po celom povrchu tela okrem tvárovej časti.

Srsť sa prečeše hrebeňom, kefou alebo sa rukou v rukavici votrie do srsti, aby liek mohol prestúpiť až na kožu. Srsť alebo koža zvieraťa po ošetrení musí byť ľahko zvlhčená.

K ošetreniu tvárovej časti tela sa prípravok nastrieka na ruku v rukavici a opatrne sa votrie do srsti, aby nedošlo k zasiahnutiu otvorov.

Ak je zviera veľmi citlivé pri dotyku otvorov tvárovej časti, použite na ošetrenie prípravok ARPALIT Neo pena nanesení na ruku v rukavici.

Ak má zviera veľmi citlivú pokožku, opatrne vyskúšajte pôsobenie prípravku na maléčásti tela, prípadne použite na ošetrenie ARPALIT Neo penu.

Ošetrenie zvieraťa je možné po 1 týždni opakovať. Po aplikácii zviera 48 hodín nekúpte. 

Upozornenie

Nepodávajte chorým alebo alergickým zvieratám ani zvieratám v laktácii. Prípravok nie je vhodný pre mačky.  

Špecifikácia

  • Forma
    Sprej
  • Druh
    Psy