ESI MELATONIN Pura JUNIOR
14,34 €
Detail
Detail

ESI MELATONIN Pura JUNIOR

Značka: ESI

Výživový doplnok - kvapky pre deti od 3 rokov s obsahom melatonínu.  Príchuť bielej čokolády.Rýchly životný štýl, nesprávna výživa, psychické napätie či strach môžu sťažiť zaspávanie a vplývať na kvalitu spánku. Pri dlhodobejšom nedostatočnom odpočinku organizmus pociťuje vyčerpanie, únavu a ťažkosti so sústredením. Melatonin Pura je vhodný pre ľudí pod tlakom, s ťažkosťami so spánkom.

 

Cena s DPH 14,34 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 14 bodov
EAN: 8008843129065
Popis produktu
Hodnotenia (0)

ESI MELATONIN Pura JUNIOR

Obsah ESI MELATONIN Pura JUNIOR

kvapky 40ml

Charakteristika ESI MELATONIN Pura JUNIOR

Rýchly životný štýl, nesprávna výživa, psychické napätie či strach môžu sťažiť zaspávanie a vplývať na kvalitu spánku. Pri dlhodobejšom nedostatočnom odpočinku organizmus pociťuje vyčerpanie, únavu a ťažkosti so sústredením. Melatonin Pura je vhodný pre ľudí pod tlakom, s ťažkosťami so spánkom. Priaznivo pôsobí aj pre všetkých, čo sa ľahko zobudia. Pomáha ženám s ťažkosťami so spánkom v dôsledku hormonálnych zmien.

Melatonín je hormón primárne produkovaný epifýzou. Táto žľaza sa nachádza v spodnej časti mozgu. Hlavnou funkciou melatonínu je pomoc pri regulácii vnútorných biologických hodín. Jeho hladina je prudko závislá od striedania svetla a tmy. Syntetizuje sa v neprítomnosti svetla. Práve vtedy sa koncentrácia melatonínu v krvi prudko zvyšuje. Maximálnu koncentráciu má v rozmedzí od 2. do 4. hodiny ráno. S denným svetlom následne postupne klesá. Nedostatok melatonínu sa môže prejavovať únavou a narušeným rytmom. 

Osoby bez zdravotných problémov sa po užívaní výživového doplnku Melatonin Pura cítia lepšie a po jeho dlhodobom užívaní pocítili aj mnoho ďalších pozitív.

Melatonin Pura a účinky

  • Účinný antioxidant.
  • Znižuje latenciu spánku.
  • Podporuje imunitný systém.
  • Skvalitňuje cyklus spánku a bdenia.
  • Prispieva k adaptácii organizmu na zmenu časového pásma.
  • Podporuje organizmus k rýchlemu a kvalitnému spánku.
  • Vhodné pre vegetariánov, bez GMO, mliečnych výrobkov.
  • Bez alkoholu, umelých farbív, lepku, laktózy, konzervantov.
  • Užívajte v dávke 25 kvapiek (čistých alebo nezriedených) s malým množstvom vody, tesne pred spaním. Pre zmiernenie účinkov pásmovej choroby užívať najmenej 0,5 mg melatonínu pred spaním niekoľko dní po príchode. Pred použitím pretrepať. Po otvorení spotrebovať do 2 mesiacov.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii