Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology), 30ks

Výrobca: Imudon

Výživový doplnok. Bakteriálny lyzát s obsahom vitamínu C, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a metabolizmu.

Zobraziť viac

IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology), 30ks

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

204F7BF2-4208-4975-8FEA-5771C23FC217

IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology), 30ks

IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology) - Bakteriálny lyzát s obsahom vitamínu C

Obsah IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology):

tbl 1x30 ks

Charakteristika IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology):

Výživový doplnok.
Bakteriálny lyzát s obsahom vitamínu C

Prípravok IMUDON® Active obsahuje kombináciu bakteriálnych lyzátov (čiastočky neživých mikroorganizmov) z najčastejších pôvodcov zápalov dýchacích ciest. Prípravok obsahuje tiež vitamín C, ktorý prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a metabolizmu. Obsahuje mätovú silicu.

Vitamín C, obsiahnutý v prípravku prispieva:
• k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu ďasien,
• k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu zubov,
• k normálnemu energetickému metabolizmu,
• k normálnej funkcii imunitného systému,
• k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom,
• k zmierneniu únavy a vyčerpanosti.

Zloženie IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology):

1 tableta obsahuje 50 mg aktívnych substancií (lyofilizátu) - mikrobiálnych lyzátov vyrobených z inaktivovaných mikroorganizmov:
Lactobacillus acidophilus 3,5 mg, Lactobacillus helveticus 3,5 mg, Lactobacillus lactis 3,5 mg, Lactobacillus fermentum 3,5 mg, Streptococcus pyogenes sk. A 7 mg, Enterococcus faecalis 3,5 mg, Enterococcus faecium 3,5 mg, Streptococcus sanguis 3,5 mg, Staphylococcus aureus 2,5 mg, Klebsiella pneumoniae 2,5 mg, Corynebacterium pseudodiphteriticum 5 mg, Fusobacterium nucleatum 5 mg, Candida albicans 3,5 mg, vitamín C 20 mg (25% ODD), mätová silica 0,6 mg
Pomocné látky: maltodextrín (plnivo) 550 mg, inulín (prebiotikum) 380 mg, mastenec (protihrudkujúca látka) 10 mg.

Dávkovanie IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology):

Trikrát denne nechať voľne rozpustiť v ústach 1 tabletu (Nerozhrýzť! Neprehĺtať!). Pre pôsobenie bakteriálnych lyzátov je dôležitý ich kontakt so sliznicou ústnej dutiny a krku. Je vhodné nechať tabletu pomaly rozpustiť v ústach a najmenej 20 minút potom nejesť ani nepiť.
Odporúčaná doba užívania je 10 dní, potom 10 dní vynechať a pokračovať ďalších 10 dní v rovnakom dávkovaní. Možno kombinovať aj s antibiotikami.

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Po užití prípravku by pacient nemal počas 15-30 minút jesť ani piť. Prípravok je určený na cmúľanie, vstrekuje sa pod jazyk, umiestňuje sa na vnútornú stranu líca, alebo sa nechá iba voľne rozplynúť pod jazykom. O presnom použití je vhodné sa poradiť so svojím lekárom alebo lekárnikom. Liek je nutné užívať v stanovených časových odstupoch, prípadne je nutný minimálny odstup medzi dvomi dávkami lieku. Prípravok sa nesmie užívať alebo používať počas celej dĺžky tehotenstva. Nemá sa používať u žien vo fertilnom veku, pokiaľ nie sú chránené účinnou antikoncepciou. Prípravok sa nesmie užívať v období dojčenia (v prípade nutnosti užitia nedojčiť). Podávanie deťom mladším ako 3 roky je kontraindikované.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neužívať v prípade precitlivelosti na niektorú zo zložiek, neužívať súčasne s imunologickými prípravkami. Ukladajte mimo dosahu detí.

Príbalový leták IMUDON ACTIVE (Pharmaceutical Biotechnology)

Špecifikácia

  • Forma
    Tablety