Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

IMUNOGYN 200 30ks kapsúl

Výrobca: Imunogyn

Výživový doplnok IMUNOGYN 200 bol špeciálne vyvinutý na podporu imunity žien.

Zobraziť viac

IMUNOGYN 200  30ks kapsúl

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

67D4A83C-001B-42D6-AED2-CEBF15415955

IMUNOGYN 200 30ks kapsúl

IMUNOGYN 200 na podporu imunity žien

Obsah IMUNOGYN 200:

cps 1x30 ks kapsúl

Charakteristika IMUNOGYN 200:

Výživový doplnok vyvinutý pre ženy s obsahom indol-3-karbinolu, beta-glukánu, bovinného laktoferínu (z mlieka), vitamínmi E, D3, B12, B9, selénu a zinku. IMUNOGYN 200 obsahuje v jednej kapsuli 200 mg indol-3-karbinolu (I3C).

  • Indol-3-karbinol (I3C) vzniká z molekuly glukobrassicínu, ktorý sa nachádza v hlúbovej zelenine z čeľade kapustovité (brokolica, kapusta, kel, karfiol, kaleráb). Tepelná úprava zeleniny tvorbu indol-3-karbinolu narúša.
  • Beta-glukán je vetvený polysacharid získaný z bunkových stien kvasiniek Saccharomyces cerevisiae.
  • Laktoferín je glykoproteín, ktorý sa vyskytuje najmä v kolostre a v materskom mlieku, ale aj v maternicovom a vaginálnom sekréte.
  • Selén, zinok, vitamín D a vitamín B9 (kyselina listová) podporujú normálnu funkciu imunitného systému.
  • Selén, zinok a vitamín E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

 

Aktívne látky

beta-glukán (nešpecifikovaný) , Brassica oleracea (brokolica) , cholekalciferol (vitamín D3) , D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E) , indol-3-karbinol , kyanokobalamín (vitamín B12) , kyselina pteroylmonoglutámová (Folát, vitamín B9) , laktoferín , oxid zinočnatý (zinok) , Saccharomyces cerevisiae (pivné kvasinky) , seleničitan sodný (selén)

 

Dávkovanie IMUNOGYN 200:

Odporúča sa užívať 1-2 kapsuly denne, najlepšie pred jedlom. Zapiť dostatočným množstvom vody. Kapsuly sa prehĺtajú v celku, nežujú sa.
Odporúčaná doba užívania: Najmenej po dobu 3 mesiacov.

 

Upozornenie: Nevhodné pre deti. Výrobok je určený pre dospelé osoby. Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Odporúčaná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky nie sú určené ako náhrada za rozmanitú stravu a zdravý životný štýl. Uchovávajte mimo dosah malých detí. Uchovávajte na suchom mieste chránenom pred svetlom pri teplote do 25 °C. Neužívajte, pokiaľ je obal poškodený. Neužívajte po uplynutí doby použiteľnosti. Neužívajte v prípade alergie alebo podozrenia na alergiu na akúkoľvek zložku výrobku.

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.Prípravok sa užíva v celku, nesmie sa hrýzť, drviť alebo rozpúšťať (pokiaľ to lekárnik povolí, je možné liek rozdeliť).Prípravok je potrebné zapiť (v prípade, ak to lekárnik povolí, je možné prípravok rozpustiť vo vode).Prípravok sa nesmie užívať alebo používať počas celej dĺžky tehotenstva. Nemá sa používať u žien vo fertilnom veku, pokiaľ nie sú chránené účinnou antikoncepciou.Prípravok sa nesmie užívať v období dojčenia (v prípade nutnosti užitia nedojčiť).Podávanie deťom a mladistvím mladším ako 18 rokov je kontraindikované.

 

 

Príbalový leták IMUNOGYN 200

Špecifikácia

  • Forma
    Kapsuly