CannamediQ HYPERTENZIN cps 1x60ks
11,96 €
Detail
Detail

CannamediQ HYPERTENZIN cps 1x60ks

Značka: CannamediQ

Výživový doplnok s obsahom rastlinných extraktov, ktorý upravuje krvný tlak, prospieva k dobrej funkčnosti žíl, ciev a celého kardiovaskulárneho systému.

Cena s DPH 11,96 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 12 bodov
EAN: 8594059738929
Popis produktu
Hodnotenia (0)

CannamediQ HYPERTENZIN na úpravu krvého tlaku

Obsah CannamediQ HYPERTENZIN: 

cps 1x 60ks

Charakteristika CannamediQ HYPERTENZIN:

Výživový doplnok s obsahom rastlinných extraktov.

CannamediQ Hypertenzin je jedinečný prípravok pre efektívnu moduláciu krvného tlaku a ochranu kardiovaskulárneho systému.
Prírodné zloženie na báze konope a rastlinných extraktov zaisťuje vysokú účinnosť a maximálnu bezpečnosť užívania bez vedľajších účinkov.
CannamediQ Hypertenzin obsahuje extrakty hlohu a viniča hroznorodého, ktoré pozitívnym spôsobom upravujú krvný tlak. U väčšiny populácie dochádza s rastúcim vekom k zvýšeniu krvného tlaku. Zanedbanie jeho kontroly pritom môže mať vážne dôsledky.
V prípravku obsiahnutý extrakt zeleru podporuje efektívnu diurézu, extrakty konope a viniča hroznorodého zase funkčnosť srdca, čo sú nevyhnutné predpoklady pre dosiahnutie optimálnej hladiny krvného tlaku.
Šafrán a extrakt hlohu naviac zmierňuje nervové napätie a podrážděnosť, ktoré mávajú na krvný tlak negatívny vplyv. Vinič hroznorodý podporuje celkovú duševnú rovnováhu.
Obsiahnutý extrakt viniča hroznorodého vykazuje značnú antioxidačnú aktivitu, čím výrazne prospieva k zachovaniu dobrej funkčnosti žíl, ciev a celého kardiovaskulárneho systému.

Zloženie CannamediQ HYPERTENZIN:

Obsahuje: suchý extrakt z plodu hlohu, suchý extrakt zo semien zeleru,  zmes extraktov z plodov viniča hroznorodého a extraktu z pivovarníckych kvasníc v pomere 1:1), extrakt konopných semien, suchý extrakt z kvetov šafranu.

Dávkovanie CannamediQ HYPERTENZIN:

1 tobolka 1–2x denne, podľa požadovanej intenzity účinku. Odporúča sa užívanie zahájiť dennou dávkou 1 tobolka denne a v prípade potreby výraznejšieho efektu prejsť na užívanie 1 tobolka 2x denne.

 

Upozornenie: Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Nie je určené ako náhrada rozmanitej stravy. Prípravok nie je vhodný pre súbežné užívanie s antihypertenzívnymi liekmi. Hlohové glykozidy môžu posilňovať účinok kardiotoník s obsahom digoxínu. Neužívajte v prípade precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku.

 

Príbalový leták CannamediQ HYPERTENZIN

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii