Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Evelor H 200mg 30tbl

Výrobca: Evelor

Evelor® H priaznivo pôsobí na zdravie srdca a ciev a prináša úľavu pri menopauze, znížení oxidačného stresu spôsobeného voľnými radikálmi v organizme

Zobraziť viac

Evelor H 200mg 30tbl

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

14555DEE-8FF4-4476-B8F0-3C66E2D32972

Evelor H 200mg 30tbl

Evelor® H

Obsah Evelor® H

30 tabliet

Charakteristika Evelor® H

Procesom mikronizácie sa zvyšuje vstrebateľnosť a biologická dostupnosť resveratrolu v tele pre dosiahnutie lepšej účinnosti pri znížení oxidačného stresu spôsobeného voľnými radikálmi v organizme. Evelor® H priaznivo pôsobí na zdravie srdca a ciev a prináša úľavu pri menopauze. Výživový doplnok obsahuje resveratrol (trans-resveratrol 200 mg) - výťažok z koreňa krídlatky japonskej (Polygonum cuspidatum).

Použitie Evelor® H

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.Prípravok sa užíva spolu s jedlom (v priebehu jedla).Prípravok sa užíva v celku, nesmie sa hrýzť, drviť alebo rozpúšťať (pokiaľ to lekárnik povolí, je možné liek rozdeliť).Prípravok je potrebné zapiť (v prípade, ak to lekárnik povolí, je možné prípravok rozpustiť vo vode).Prípravok sa nesmie užívať alebo používať počas celej dĺžky tehotenstva. Nemá sa používať u žien vo fertilnom veku, pokiaľ nie sú chránené účinnou antikoncepciou.Prípravok sa nesmie užívať v období dojčenia (v prípade nutnosti užitia nedojčiť).Podávanie deťom a mladistvím mladším ako 18 rokov je kontraindikované.

Prípravok sa obvykle používa v dávke 1 tableta denne. Tabletu je potrebné užiť spolu s jedlom, prehltnúť celú a zapiť potrebným množstvom vody.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Neužívať ako náhradu pestrej stravy. Uchovávať sa má na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu detí. Ak užívate iné lieky (najmä lieky znižujúce zrážanlivosť krvi) alebo máte zdravotné problémy, pred užitím sa poraďte so svojím lekárom. Prípravok obsahuje laktózu.

Viac na adcc.sk

Špecifikácia

  • Forma
    Tablety