PREDATOR IXO PROTECTOR SÚPRAVA
5,00 €
Detail
Detail

PREDATOR IXO PROTECTOR SÚPRAVA

Značka: Predator

PREDATOR IXO ROTECTOR sprej 1x12 ml + pinzeta na kliešte. Súprava na bezpečné odstránenie kliešťa.

EXPIRACIA 02/2022

Cena s DPH 5,00 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 5 bodov
EAN: 8595117103000
Popis produktu
Hodnotenia (0)

PREDATOR IXO ROTECTOR

Obsah PREDATOR IXO ROTECTOR

sprej 1x 12ml

1x pinzeta na kliešte

Charakteristika PREDATOR IXO ROTECTOR

Súprava na bezpečné odstránenie kliešťa obsahuje sprej 12 ml a pinzetu na odstránenie kliešťa. Slúži na odstránenie kliešťov a na dôkladné vyčistenie pokožky pred a po zákroku. Prípravok nielen šetrne čístí, ale aj príjemne chladí. Vďaka kombinácií spreja a použitých rozpúšťadiel dôjde k účinnej a pritom bezkontaktnej aplikácií, pri ktorej sa pokožka zbaví nežiadúcich nečistôt.

Použitie PREDATOR IXO ROTECTOR

Kvapalina sa nastrieka na oblasť pokožky, kde sa vyskytuje kliešť, zo vzdialenosti najlepšie 2-5 cm, v objeme 2-3 stlačenia rozprašovača. Nechá sa pôsobiť aspoň 20 sekúnd a potom sa kliešť zovrite priloženou pinzetou, ktorou sa uchopí čo najbližšie ku koži a kývavými pohybmi sa pomaly vytiahne. Po odstránení sa miesto a pinzeta opäť postriekaj dávkou 1-2 stlačenia rozprašovača. Žiadne ďalšie mechanické čistenie nie je nutné.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov. Len na vonkajšie použitie. Pokiaľ chcete mať istotu, že vytiahnutý kliešť nebol infikovaný, vložte ho pomocou pinzety do plastového sáčku a obráťte sa na najbližšiu hygienickú stanicu. Vyhnite sa kontaktu s očami. Po zasiahnutí očí niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom. Veľmi horľavá kvapalina a pary. Uchovávajte mimo dosah zdrojov zapálenia. Zákaz fajčenia. Uchovávajte obal tesne uzavretý a v chlade.

Príbalový leták

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii