Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Ecoegg náplň do pracieho vajíčka 210 praní, bez vône

Výrobca: Ecoegg

Balenie náhradných peletiek do vášho Ecoegg pracieho vajíčka bez vône.

Zobraziť viac

Ecoegg náplň do pracieho vajíčka 210 praní, bez vône

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-0609613813146

Ecoegg náplň do pracieho vajíčka 210 praní, bez vône

Ecoegg, Náplň do pracieho vajíčka

Obsah Ecoegg, Náplň do pracieho vajíčka:

náhradné náplne do pracieho vajíčka 210 bez vône - jeden rok prania

Charakteristika Ecoegg, Náplň do pracieho vajíčka:

Plastové vajíčko pomocou náhradných peletiek znovu naplníte a nemusíte tým pádom kupovať celé nové balenie vrátane nového vajíčka. Šetríte tým peniaze i prírodu a naďalej periete ekologicky. Peletky sú hypoalergénne, čo znamená, že sú priateľské k vašej pokožke. Všetky druhy náplní pracieho vajíčka boli odsúhlasené anglickou organizáciou Allergy UK. Boli tiež dermatologicky testované, obsahujú prírodné arómy a sú schválené National Eczema Society. Sú taktiež vhodné pre citlivú pokožku.

Pracie vajíčko s označením 210 umožňuje 210 krát vyprať prádlo v bežne naplnených práčkach. Toto vajíčko obsahuje 3 ks sáčkov minerálnych peliet, ktoré spotrebuje priemerná rodina zhruba za 1 rok.

UPOZORNENIE

Náplň pracieho vajíčka s objemom 210 praní NEOBSAHUJE turmalínové (čierne) guličky. Turmalínové guličky sú súčasťou menších variant pracích vajíčok, ktoré sa odporúčajú NEVYHADZOVAŤ a používať aj pri ďalších praniach.

Použitie Ecoegg pracie vajíčko:

Nasypte do vajíčka všetky priložené pelety, dôkladne ho zatvorte, takto je pripravené na používanie. Naplnené vajíčko vložíte do bubna práčky spolu so znečisteným prádlom. Je určené pre bežnú veľkosť práčky s obsahom 5kg (ak máte väčší objem práčky, odporúčame použiť 2 vajíčka). Nie je potrebné pridávať žiadny aviváž. Špinu odstraňuje už pri nízkych teplotách, takže bežne znečistené prádlo môžete prať na 30-40°C. Obal pracieho vajíčka nie je vhodný na pranie pri teplote 90 oC. Vajíčko je vhodné aj na ručné pranie. Akonáhle spotrebujete všetky pelety, jednoducho si dokúpite ďalšie a vajíčko na pranie môžete používať ďalej.