Linola sept Mund- und Rachenspülung, 375ml
12,84 €
Detail
Detail

Linola sept Mund- und Rachenspülung, 375ml

Značka: Linola

Roztok na kloktanie a vyplachovanie úst s praktickým dávkovacím viečkom je účinná prevencia proti koronavírusu vďaka fyzikálnemu zníženiu vírusovej záťaže v ústach a hrdle.

Cena s DPH 12,84 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 13 bodov
EAN: 4048882117344
Popis produktu
Hodnotenia (0)

Linola sept Mund- und Rachenspülung - Roztok na kloktanie a vyplachovanie úst

Obsah Linola sept Mund- und Rachenspülung:

1x375 ml

Charakteristika Linola sept Mund- und Rachenspülung:

Roztok na kloktanie a vyplachovanie úst s praktickým dávkovacím viečkom je účinná prevencia proti koronavírusu vďaka fyzikálnemu zníženiu vírusovej záťaže v ústach a hrdle.
Neobsahuje alkohol, preto je vhodný aj pre deti od 6 rokov.

Povrchové látky obsiahnuté v roztoku Linola sept sa prichytia na povrch vírusov. To znamená, že následne sa vírusy nedokážu naviazať na ľudské bunky a teda ani infikovať ústnu dutinu a hrdlo. Len samotný roztok Linola sept neposkytne ochranu pred nakazením sa koronavírusom, ale kloktaním sa vírusová nálož v ústnej dutine a hrdle znižuje, a tým sa minimalizuje riziko šírenia koronavírusu. Klinickými štúdiami overený účinok už počas jednej minúty.

Použitie Linola sept Mund- und Rachenspülung:

Roztok sa jemne pretrepe a pomocou dávkovacieho viečka sa odmeria cca 10-20 ml. Roztok sa nemá riediť. Po dobu 60 sekúnd sa kloktá v krku a ústna dutina sa vypláchne. Prípravok sa nemá neprehĺtať. Po použití sa ústa nevyplachujú vodou. Po použití sa má dávkovacie viečko očistiť.
Pre zníženie vírusovej záťaže sa roztok používa 2-3x denne, obvzlášť pred a po rizikovom kontakte.

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Nádobu, v ktorej sa prípravok uchováva, treba pred použitím potriasť. Podávanie deťom mladším ako 6 rokov je kontraindikované.

Upozornenie: Pre deti od 6 rokov. Ústny roztok sa nesmie používať u detí ani osôb, ktoré nedokážu dobre ovládať prehĺtací reflex. Nepoužívajte v prípade alergie alebo podozrenia na alergiu na ktorúkoľvek zo zložiek. Ak spozorujete akékoľvek ďalšie vedľajšie účinky, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Pozorne si prečítajte príbalový leták.

Príbalový leták Linola sept Mund- und Rachenspülung

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii