Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

DUCRAY KERTYOL P.S.O. keratoredukčný šampón 2x200ml

Ošetrujúci šampón je doplnkovou starostlivosťou pre pokožku hlavy s plakmi suchých silných lupín, niekedy sprevádzaných intenzívnym svrbením. Vhodný aj v kombinácii s medikamentóznou liečbou pri psoriáze.

Zobraziť viac

DUCRAY KERTYOL P.S.O. keratoredukčný šampón 2x200ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-3282779304399

DUCRAY KERTYOL P.S.O. keratoredukčný šampón 2x200ml

DUCRAY KERTYOL P.S.O. keratoredukčný šampón

Obsah DUCRAY KERTYOL P.S.O.

2x200ml

Charakteristika DUCRAY KERTYOL P.S.O. 

Odstraňuje šupiny, upokojuje začervenanie. Šupiny na tele a vo vlasovej pokožke sú výsledkom príliš rýchlej obnovy buniek epidermis. Tieto bunky sa hromadia na povrchu kože a vytvárajú tak plaky, ktoré môžu byť sprevádzané začervenaním a svrbením.  Ošetrujúci šampón je doplnkovou starostlivosťou pre pokožku hlavy s plakmi suchých silných lupín, niekedy sprevádzaných intenzívnym svrbením. Vhodný aj v kombinácii s medikamentóznou liečbou pri psoriáze. Vracia rovnováhu vlasovej pokožke, podporuje odlupovanie a odstraňovanie suchých lupín a plakov, posilňuje hydratáciu pokožky hlavy. 

Spôsob použitia: Naneste šampón na vlasy, napeňte a opláchnite. Aplikáciu ihneď opakujte, doplňte miernou masážou vlasovej pokožky a nechajte pôsobiť 2-3 minúty. Potom veľmi dobre opláchnite. Procedúru opakovať 2x týždenne počas 6 týždňov.

Upozornenie: V prípade kontaktu s očami prípravok okamžite vypláchnite vodou.

Špecifikácia

  • Forma
    Šampón
  • Riešený problém
    Psoriáza