Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Skrášľujúci balzam na telo Mastertouch Resibo 100 ml

Výrobca: Resibo

Mastertouch bude vašim najobľúbenejším spoločníkom, ak túžite po nádherne žiarivej pokožke! Nemusíte chodiť do žiadneho salóna, po použití skrášľujúceho balzamu sa bude vaša pokožka lesknúť pri akomkoľvek svetle! Chcete ohúriť svojou pokožkou v krásnych letných dňoch, na párty alebo chcete vyzerať okúzľujúco na fotkách? Vyskúšajte skrášľujúci balzam, jediným ťahom ruky zmeníte jeho vzhľad! Zobraziť viac

Skrášľujúci balzam na telo Mastertouch Resibo 100 ml
Skrášľujúci balzam na telo Mastertouch Resibo 100 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

4828

Skrášľujúci balzam na telo Mastertouch Resibo 100 ml

Skrášľujúci balzam na telo Mastertouch Resibo 100 ml

Rozžiarená a zdravá pleť ako po tom najlepšom kozmetickom ošetrení. Zmes rôznych odtieňov rozjasňujúcich častíc vytvára na pokožke povrch, ktorý sa dokonale hodí ku každej pleti. Balzam je na pokožke ľahký, zlepšuje jej farbu a zvyšuje úroveň hydratácie. Pokožka sa stáva hladkou a jemnou na dotyk. Pokožka sa krásne leskne pri akomkoľvek svetle. Dopĺňa ho svieža, osviežujúca a veľmi jemná ananásová vôňa.

Môžete vytvoriť tento efekt alebo sa rozhodnúť pre jemnú žiaru pridaním štipky mlieka do vášho obľúbeného produktu starostlivosti o telo.  Je to výsledok starostlivo vybraných ingrediencií, vrátane takých jedinečných ingrediencií, ako je extrakt z listov kelu. Zloženie obsahuje okrem iného aj jojobový olej, ktorý vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku a vitamín E, ktorý má silný antioxidačný účinok. Pôžitok z používania dopĺňa mimoriadne príjemná, svieža, osviežujúca a veľmi jemná vôňa ananásu.

Použitie

Môžete vytvoriť žiariaci efekt alebo sa rozhodnúť pre jemnú žiaru pridaním trochy kozmetiky do svojho obľúbeného telového mlieka. Používajte na celé telo alebo na vybrané partie. Po nanesení balzamu sa oplatí počkať 10 minút, kým sa kozmetika úplne vstrebe. Vďaka tomu vydrží ešte dlhšie. Vaše telo sa bude krásne trblietať v akomkoľvek svetle a na fotkách bude vyzerať bezchybne.

Zloženie

Aqua, Isoamyl Laurate *, Glycerin, Propanediol, Propanediol Dicaprylate *, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mica *, Squalane *, Cetearyl Alcohol *, Glyceryl Stearate Citrate *, Vitis Vinifera Seed Oil, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-4 Esterseli, Tanthusopherol, Tantocopherol Annuus Seed Oil, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Xanthan Gum *, Glyceryl Caprylate *, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Tin Oxide *, CI 77891 *, CI 77891 77491 *, CI 77499 
* certifikované prírodné ingrediencie

Špecifikácia

  • Vôňa
    ananás
  • Konzistencia
    balzam
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    100 ml