Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Čierna baza olej Wooden Spoon 10 ml

Výrobca: WoodenSpoon

Bio certifikovaný olej zo semien bazy čiernej má silné antioxidačné a protizápalové vlastnosti, za ktoré vďačí vysokému obsahu fytosterolov v semenách. Je mimoriadne vhodný pre citlivú, podráždenú, suchú a aknóznu pleť. Dodáva pokožke hladký vzhľad, zmäkčuje a upokojuje. Nielen že pokožku dokonale vyživuje, ale napomáha odstraňovať aj svalové napätie. Zobraziť viac

Čierna baza olej Wooden Spoon 10 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

6122

Čierna baza olej Wooden Spoon 10 ml

Čierna baza olej Wooden Spoon 10 ml

Organický olej zo semien bazy čiernej má vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, vitamínov B, C, E, zinku a kyseliny linoleovej. Odporúča sa pri liečbe alergií a kožných ekzémov, ale je často využívaný aj ako ochrana proti UV žiareniu. Je teda veľmi vhodný na hĺbkovú regeneráciu citlivej pokožky a chráni ju pred toxínmi z vonkajšieho prostredia. Pôsobí protizápalovo, normalizačne, upokojujúco a proti starnutiu. Reguluje vlhkosť, metabolizmus buniek a mazových žliaz. Svojím cenným zložením pomáha upokojiť svrbenie a zlepšuje pružnosť pleti. Ak si neviete rady s namáhanými a zničenými vlasami, aplikujte tento olej do koncov a vmasírujte do pokožky hlavy. Je totiž známy aj ako pomocník v boji proti seborei. Je obľúbeným prídavkom vlasových kondicionérov, krémov na ruky a balzamov na pery.

Vlastnosti: antioxidačné, protizápalové, regeneračné, hydratačné.


Použitie

Naneste niekoľko kvapiek na čistú pokožku, jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Na končeky vlasov, ktoré sú suché a zničené sa aplikuje až po umytí.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Zloženie

 Olej zo semien Samubcus Nigra*

*Certifikované ako organické

Špecifikácia

  • Konzistencia
    olej
  • Problémy
    únava pokožky
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    10 ml
  • Pre časti tela
    telo
  • Bio
    áno