Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Rakytníkový olej Wooden Spoon 10 ml

Výrobca: WoodenSpoon

Bio certifikovaný rakytníkový olej disponuje viac ako 190 bioaktívnymi zlúčeninami a je bohatým zdrojom vitamínov C, A, B1, B2 a B6, ako aj cenných nenasýtených mastných kyselín Omega 3, 6 a 9. Dokonale hydratuje pokožku a zároveň reguluje mastnotu. Komplexne zlepšuje tón, textúru a pružnosť pokožky. Rakytník je univerzálnym pomocníkom v starostlivosti o pokožku pre svoje vynikajúce antibakter... Zobraziť viac

Rakytníkový olej Wooden Spoon 10 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

6118

Rakytníkový olej Wooden Spoon 10 ml

Rakytníkový olej Wooden Spoon 10 ml

Organický rakytníkový olej má schopnosť posilniť prirodzenú odolnosť pokožky proti vonkajším vplyvom. Podporuje regeneráciu poškodeného tkaniva a vyznačuje sa intenzívnym antimikrobiálnym účinkom. Používa sa na upokojenie, revitalizáciu a regeneráciu citlivej pokožky. Je ideálnym pomocníkom v starostlivosti o šupinatú suchú pokožku. Rovnako účinne pôsobí na regeneráciu zničených vlasov, urýchľuje ich rast a zabraňuje vypadávaniu. Dodáva pružnosť a elasticitu pokožke, čím prispieva aj k vyhladeniu vrások. Je charakteristický svojimi silnými hojivými účinkami rán, viaže vlhkosť a liečivé účinky na pokožku. Okrem blahodarných účinkov na pleť, je vhodný aj na ošetrenie preležanín a drobných popálenin.


Vlastnosti: protizápalové, antibakteriálne, regeneračné, hydratačné.


Použitie

Naneste niekoľko kvapiek na čistú pokožku, jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Na končeky vlasov, ktoré sú suché a zničené sa aplikuje až po umytí.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Zloženie

Výťažok z ovocia Hippophae Rhamnoides*

* Ingrediencie z ekologického poľnohospodárstva

Špecifikácia

  • Konzistencia
    olej
  • Problémy
    únava pokožky
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    10 ml
  • Pre časti tela
    telo
  • Bio
    áno