Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Reischi olej Wooden Spoon 10 ml

Výrobca: WoodenSpoon

Vysoký obsah beta-glukánov v bio certifikovanom oleji z huby reishi chráni pokožku proti environmentálnym vplyvom a pôsobí protizápalovo. Účinne bojuje proti starnutiu pokožky vyhladzovaním jemných vrások a polysacharidy v ňom poskytujú dokonalú hydratáciu. Podporuje hladiny dvoch najsilnejších antioxidantov v pokožke, ergotioneínu a redukovaného glutatiónu, ktoré bránia predčasnému starnutiu ... Zobraziť viac

Reischi olej Wooden Spoon 10 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

6117

Reischi olej Wooden Spoon 10 ml

Reischi olej Wooden Spoon 10 ml

Okrem blahodarných účinkov na ľudské zdravie má huba reishi pozitívny vplyv aj na pokožku a pleť. Unikátne látky obsiahnuté v oleji z tejto zázračnej huby napomáhajú k celkovej regenerácii organizmu a viditeľne spomaľujú prejavy starnutia. Ak chcete svojmu telu dopriať starostlivosť, ktorú si bezpochyby zaslúži, stavte na silu tohto vzácneho oleja. Pre zdravé telo a krásnu pokožku je ako stvorený. Poskytuje pokožke hydratáciu, regeneráciu a ochranu pred slnečným žiarením. Tiež eliminuje tvorbu viditeľnách vrások aj pigmentových škvŕn, a preto je tou správnou voľbou na ceste v ústrety vašej prirodzenej kráse. Aplikácia oleja môže byť veľmi účinná pri liečbe poranení pokožky, ekzému, psoriázy, poštípaní hmyzom a pri škrabancoch.

Vlastnosti: regeneračné, hydratačné, upokojujúce.

Použitie

Naneste niekoľko kvapiek na čistú pokožku, jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. 

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Zloženie

Olej z Ganoderma Lucidum*

*Certifikované ako organické

Špecifikácia

  • Konzistencia
    olej
  • Problémy
    únava pokožky
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    10 ml
  • Pre časti tela
    telo
  • Bio
    áno