Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Čierna ríbezľa olej Wooden Spoon 10 ml

Výrobca: WoodenSpoon

Bio certifikovaný olej zo semien čiernych ríbezlí je bohatý na antioxidanty, vďaka ktorým chráni pokožku pred poškodením voľnými radikálmi. Obsahuje komplex vitamínov pre hĺbkovú hydratáciu a výživu pokožky. Je výbornou voľbou proti vráskam, ako aj pre zrelú, bledú a starnúcu pokožku tváre. Často sa používa aj v produktoch určených na starostlivosť o citlivú pokožku. Zobraziť viac

Čierna ríbezľa olej Wooden Spoon 10 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

6101

Čierna ríbezľa olej Wooden Spoon 10 ml

Čierna ríbezľa olej Wooden Spoon 10 ml

Organický olej zo semien čiernej ríbezle má antiseptické, protizápalové a adstringentné účinky, vďaka ktorým je ideálnym doplnkom prípravkov určených pre starostlivosť o zrelú, citlivú a suchú pleť. Pomáha hydratovať pokožku a zároveň ju prečisťuje od prebytočného mazu a nečistôt. Tento olej má tiež imunostimulačné vlastnosti, pre ktoré je ideálnou voľbou v prevencii pred prechladnutím. Odporúča sa aj ľuďom trpiacim psoriázou a ekzémami. Olej z čiernych ríbezlí je účinným pomocníkom aj pri bolestiach a zápaloch svalov, šliach a kĺbov, ako pri regenerácii poškodenej a podráždenej pokožky, vystavenej silnému slnečnému žiareniu. Ako zložka v prípravkoch vlasovej kozmetiky je nenahraditeľný pre jeho schopnosť zjemniť, posilniť a prinavrátiť lesk namáhaným vlasom. Odporúča sa aj na posilnenie lámavých nechtov. 

Vlastnosti: antiseptické, protizápalové, adstringentné, antioxidačné a regeneračné.

Použitie

Naneste niekoľko kvapiek na čistú pokožku a jemne vmasírujte, nechajte vstrebať.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Zloženie

Ribes Nigrum Seed Oil*

*Certifikované ako organické

Špecifikácia

  • Konzistencia
    olej
  • Problémy
    únava pokožky
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    10 ml
  • Pre časti tela
    telo
  • Bio
    áno