Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Sprchový gél Zelený čaj Bodhi 250 ml

Výrobca: Bodhi

Sprchový gél s príjemnou vôňou zeleného čaju. Účinky zeleného čaju majú blahodárne účinky pre telo aj myseľ. Zelený čaj obsahuje veľa antioxidantov, ktoré uchovávajú zdravie a krásu vašej pokožky. Zobraziť viac

Sprchový gél Zelený čaj Bodhi 250 ml
Sprchový gél Zelený čaj Bodhi 250 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8055

Sprchový gél Zelený čaj Bodhi 250 ml

Sprchový gél Zelený čaj Bodhi 250 ml

Najlepší prírodný sprchový gél Zelený čaj, ktorý očistí Vašu pokožku bez vysušovania.

Sprchový gél s univerzálnou vôňou, vhodný pre mužov aj ženy. Sprchový gél Zelený čaj obsahuje extrakty z lístkov zeleného čaju a koreňa šišáka bajkalského, ktoré sú známe svojimi upokojujúcimi účinkami pri strese a nervovom vyčerpaní. Zelený čaj obsahuje veľa antioxidantov, ktoré chránia pokožku pred voľnými radikálmi a pomáhajú uchovávať jej zdravie a mladosť. Zloženie obohatené o kyselinu mliečnu a vitamín E pomáha udržiavať prirodzenú hydratáciu a obranyschopnosť vrchných vrstiev pokožky.

Revitalizačný sprchový gél Zelený čaj je vhodný na každodennú starostlivosť, pre všetky typy pokožky. Príjemná svieža vôňa sprchového gélu Zelený čaj je obľúbená aj u mužov aj žien.

Použitie:

Pomocou pumpičky vytlačte požadované množstvo do dlaní, pridajte primerané množstvo vody vytvorte jemnú penu, ktorou očistíte pokožku celého tela.

 

 Zloženie:

Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Coco Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Butylene Glycol, Lactic Acid, Vitamin E, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Extract, Green Tea Fragrance Oil, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chlorphenesin.

Špecifikácia

  • Konzistencia
    gél
  • Problémy
    únava pokožky
  • Typ pokožky
    Zmiešaná
  • Objem
    250 ml
  • Pre časti tela
    telo