Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Detská zubná pasta Original URTEKRAM 75 ml

Výrobca: Urtekram

BIO zubná pasta pre deti s jemnou chuťou sladkého drievka sa aktívne stará o citlivú ústnu dutinu vďaka obsahu antibakteriálnych rastlinných výťažkov. Zobraziť viac

Detská zubná pasta Original URTEKRAM 75 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

1477

Detská zubná pasta Original URTEKRAM 75 ml

Detská zubná pasta Original URTEKRAM 75 ml

Detská zubná pasta s jemnou chuťou sladkého drievka aktívne stará o citlivú ústnu dutinu vďaka obsahu antibakteriálnych rastlinných výťažkov. Prírodné zloženie obohatené o esenciálny olej z feniklu chráni celá ústa pred vznikom zubného kazu a zároveň pôsobí skvele protizápalovo.

Zubná pasta pre deti využíva čistiacich schopností uhličitanu vápenatého, ktorý avšak šetrne a spoľahlivo odstraňuje z chrupu nečistoty i zubný plak, ľahká masáž drobnými čiastočkami tiež podporuje prirodzenú belosť chrupu. Krieda v kombinácii s esenciálnym olejom z feniklu pôsobí skvele protizápalovo, liečivo a chráni pred vznikom drobných zápalov.

Fenikel navyše pôsobí pozitívne pri raste zubov, mierni bolesť a urýchľuje prerezávanie zubov. Pasta s príchuťou sladkého drievka je mimoriadne vhodná pre pravidelnú starostlivosť o detský chrup, ktorý chráni pred vznikom zubného kazu aj plaku a zároveň sa stará o celú ústnu dutinu.

Použitie:

Množstvo o veľkosti hrášku naneste na kefku a krúživými pohybmi vyčistite chrup. Používajte dvakrát denne. Zabráňte prehltnutiu.

Zloženie:

Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin1), Aloe Barbadensis Leaf Extract2), Xanthan Gum, Foeniculum Vulgare Oil2), Commiphora Myrrha Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Limonene. 1) Made using organic ingredients, 2) Organic agriculture

Špecifikácia

  • Typ ústnej hygieny
    zubná pasta
  • Konzistencia
    pasta
  • Vianoce
    Pre deti
  • Objem
    75 ml