Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Detská zubná pasta Tutti Frutti URTEKRAM 75 ml

Výrobca: Urtekram

BIO zubná pasta pre deti s jemnou príchuťou sladkého drievka sa stará o citlivú ústnu dutinu našich najmenších, najmä vďaka obsahu antibakteriálnych rastlinných výťažkov. Zobraziť viac

Detská zubná pasta Tutti Frutti URTEKRAM 75 ml
Detská zubná pasta Tutti Frutti URTEKRAM 75 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

1476

Detská zubná pasta Tutti Frutti URTEKRAM 75 ml

Detská zubná pasta URTEKRAM 75 ml

Detská zubná pasta s jemnou príchuťou sladkého drievka sa stará o citlivú ústnu dutinu našich najmenších, najmä vďaka obsahu antibakteriálnych rastlinných výťažkov. Prírodné zloženie obohatené o esenciálny olej z fenyklu chráni celé ústa pred vznikom zubného kazu a zároveň pôsobí protizápalovo.

Zubná pasta pre deti pôsobí pozitívne pri raste zubov, mierni bolesť a urýchľuje prerezávanie zubov. Pasta je mimoriadne vhodná pre pravidelnú starostlivosť o detský chrup, chráni pred zubným kazom a povlakom.

Pasta využíva čistiacu silu uhličitanu vápenáteho, ktorá však šetrne a spoľahlivo odstraňuje z chrupu nečistoty. Pri výbere vhodnej kefky zároveň podporuje prirodzenú belosť chrupu. Krieda v kombinácií s esenciálnym olejom z fenyklu pôsobí protizápalovo, liečivo a chráni pred vznikom drobných zápalov.

Použitie:

Množstvo o veľkosti hrášku naneste na kefku a krúživými pohybmi vyčistite chrup. Používajte dvakrát denne. Zabráňte prehltnutiu.

Zloženie:

Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin1), Aloe Barbadensis Leaf Extract2), Xanthan Gum, Foeniculum Vulgare Oil2), Commiphora Myrrha Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Limonene. 1) Made using organic ingredients, 2) Organic agriculture

Špecifikácia

  • Konzistencia
    pasta
  • Vianoce
    Pre deti
  • Objem
    75 ml