Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Opunciový olej BIO Green Idea 25ml

Výrobca: Green idea

Zrelá pleť môže získať opäť svoju stratenú krásu a vitalitu. Opunciový olej v argánovom oleji Green Idea je unikátny svojimi účinkami, dokonale sa postará o zrelú pleť, ktorá vekom stratila pružnosť a hydratáciu. Pleť vyhladí, zmierni kruhy pod očami, stiahne póry a upokojí pokožku. To je skutočne veľa dôvodov, prečo dať šancu opunciovému oleju, ktorý sa pre svoje vynikajúce vlastnosti nazýva ... Zobraziť viac

Opunciový olej BIO Green Idea 25ml
Opunciový olej BIO Green Idea 25ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8294

Opunciový olej BIO Green Idea 25ml

Opunciový olej BIO Green Idea 25ml

Panenský, za studena lisovaný BIO opunciový olej je považovaný za najdrahší a najluxusnejší olej sveta. Opunciový olej je získavaný lisovaním malých semienok plodov opuncie a je unikátny svojimi účinkami pre zrelú pleť. Tento vzácny olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály. 

Opunciový olej pokožku vypína, zjemňuje, vyhladzuje a vyživuje. Okrem týchto účinkov dokáže olej navyše sťahovať póry, upokojiť pokožku a zjemniť kruhy pod očami.

Opunciový olej neobsahuje parfumy, konzervanty, farbivá, ropné produkty, syntetické alebo geneticky modifikované suroviny, Zber surovín prebieha maximálne šetrným spôsobom s ohľadom na druhovú špecifickosť.

Použitie

Olej je vhodný najmä pre zrelú pleť ako náhrada nočných krémov. Aplikujte niekoľko kvapiek priamo na dôkladne vyčistenú pleť. Na ošetrovanú časť naneste malé množstvo oleja a končekmi prstov dôkladne zapracujte do pokožky. Olej môžete použiť aj na poškodené končeky vlasov. Pred použitím pretrepte.

Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom! Pri nižších teplotách môže v oleji vznikať sediment nenasýtených mastných kyselín, ktorý nie je na závadou, ale je naopak zárukou kvality studeného lisu.

Upozornenie

Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Zloženie

Argania Spinosa Kernel Oil, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil

Špecifikácia

  • Konzistencia
    olej
  • Typ pokožky
    zrelá