Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Two Cosmetics Prebiotické čistiace mlieko na pleť 200ml

Výrobca: Two cosmetics

Prebiotické čistiace pleťové mlieko s obsahom prebiotík a antioxidantov pleť dokonale vyčistí a zároveň ju zanechá hydratovanú vďaka olejom z marhule, slivky a šípok. Prebiotické kultúry dodávajú rovnováhu a silu kožnej mikroflóre a antioxidanty zasa chránia kožnú bariéru pred voľnými radikálmi.

Zobraziť viac

Two Cosmetics Prebiotické čistiace mlieko na pleť 200ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8376

Two Cosmetics Prebiotické čistiace mlieko na pleť 200ml

Prebiotické čistiace mlieko na pleť Two Cosmetics 200ml

Ak túžite po krásnej a zdravej pleti, určite nesmiete zabúdať na jej každodenné dokonale čistenie. S prípravkami na čistenie pleti od Two Cosmetics bude vaša pleť perfektne čistá! Čistiace pleťové mlieko s obsahom prebiotík a antioxidantov použite ako druhý krok pri čistení pleti. Čistiace pleťové mlieko dodáva rovnováhu a silu kožnej mikroflóre a chráni pokožku pred voľnými radikálmi. Pleťové mlieko je vhodné pre všetky typy pleti.

Aktívne látky:

  • frakcionovaný kokosový olej vzniká reakciou mastných kyselín s glycerínom. Olej je stabilný a pre jeho vlastnosti môže na povrchu pokožky vytvoriť bariéru, ktorá zaistí zníženie transepidermálnej straty vody (TEWL) a nepriamo sa tak podieľa na hydratácií pokožky. Má výrazné zjemňujúce a vyhladzujúce účinky. Zanechá nemastný, hodvábny pocit,
  • marhuľový olej je bohatý na vitamíny A, B1, B2, B6 a B17 a  tiež vitamín E. Je dobre vstrebateľný a nezanecháva pocit mastnoty. Je považovaný za nekomedogénny a neupcháva póry, je teda tolerovaný aj problematickou, zmiešanou, aknóznou a mastnou pleťou. Pokožku vyživuje, regeneruje, hydratuje a zvláčňuje.

Použitie

Po prvom čistiacom kroku, a ideálne po použití čistiaceho balzamu, naneste na navlhčenú pleť a dôkladne rozmasírujte krúživými pohybmi po dobu 1 minúty. Opláchnite vlažnou vodou. Pokračujte v rutine jedným z hydrolátov.

Zloženie

Aqua, Aloe Vera Leaf Extract, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate Citrate, Oryzanol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide, Vitis Vinifera/Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Lecithin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ubiquinone, Diisopropyl Adipate

Špecifikácia

  • Typ pokožky
    problematická
  • Riešený problém
    Čistenie pleti
  • Pre časti tela
    tvár