Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Two Cosmetics exfoliujúca maska na tvár ANTI-AGE 100ml

Výrobca: Two cosmetics

Exfoliujúca, krémovo - ílová maska na pleť so špenátom je vhodná pre všetky typy pleti. Poskytuje jemnú exfoliáciu a čistenie pleti v jednom kroku.

Zobraziť viac

Two Cosmetics exfoliujúca maska na tvár ANTI-AGE 100ml
  • -16 %

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8372

Two Cosmetics exfoliujúca maska na tvár ANTI-AGE 100ml

Exfoliujúca maska na tvár ANTI-AGE Two Cosmetics 100ml

Maska na tvár ANTI-AGE v sebe spája viacero benefitov: poskytuje jemnú exfoliáciu a zároveň čistí pleť, tonizuje a hydratuje ju, napráva narušenú kožnú bariéru a z dlhodobého hľadiska poskytne aj anti-age účinok. To je naozaj veľa dôvodov, prečo dať šancu tejto pleťovej maske. Ak ju raz vyskúšate, už sa jej nikdy nebudete chcieť vzdať. Pretože krásna a zdravo vyzerajúca pleť vás určite ihneď očarí.

Aktívne látky:

  • zelený íl pleť čistí od nečistôt, pleť tonizuje, hydratuje a napomáha lepšej cirkulácií krvi,
  • glukonolaktón patrí do skupiny PHA kyselín, jemne exfoliuje kožu, pričom ju zanechá hladkú. Z dlhodobého hľadiska má anti-age benefity, skvele hydratuje a napráva narušenú kožnú bariéru,
  • bisabolol patrí k najobľúbenejším aktívnym látkam pre jeho protizápalové, hojivé, upokojujúce a antimikrobiálne vlastnosti. 

Použitie

Masku naneste na vyčistenú pleť v hrubšej vrstve, nechajte pôsobiť 10-15 minút, umyte vlažnou vodou a pokračujte v rutine. 

Zloženie

Aqua, Camellia sinensis Leaf Water, Persea gratissima Oil, Cannabis sativa Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Spinacia oleracea Powder, Glycerin, Illite, Oryzanol, Glucono Delta Lactone, Tocopherol, Bisabolol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum

 

Špecifikácia

  • Riešený problém
    Maska na tvár
  • Pre časti tela
    tvár