Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 50ml

Výrobca: Two cosmetics

Protistarnúce sérum na pleť s obsahom Bakuchiolu spevňuje a vyhladzuje pleť, zjednocuje tón pleti. Je to 100% prírodný produkt a predstavuje rastlinnú alternatívu retinolu. Protistarnúce sérum je vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridanej parfumácie.

Zobraziť viac

Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 50ml
Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 50ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8388

Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 50ml

Obsah Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 

50ml

Charakteristika Two Cosmetics Protistarnúce sérum na pleť Bakuchiol 1% 

Sérum pre všetky typy pleti s anti-age vlastnosťami si zaručene získa aj vaše srdce. Protistarnúce sérum spevní a vyhladí vašu pleť a zjednotí jej tón. Obsahuje Bakuchiol 1%, ktorý možno považovať za rastlinnú náhradu retinolu. Je to silný antioxidant a má výrazný upokojujúci účinok, nedráždi pokožku a preto sa nemusíte obávať ani o svoju citlivú pleť. Zjemnite jemné vrásky, zredukujte zafarbenie a tešte sa zo zdravej pokožky.

Aktívne látky:

Bakuchiol - rastlinná alternatíva k retinolu, nie je fotosenzitívny a nedráždi pokožku, preto je vhodný aj pre veľmi citlivú pleť. Nachádza sa v listoch a semenách rastliny Psoralea coryfolia. Je to silný antioxidant, ktorý viditeľne redukuje nežiaduce zafarbenia pokožky a má výrazný upokojujúci účinok. Môže pomôcť znížiť výskyt jemných vrások. Má korene v čínskej medicíne. Má upokojujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú minimalizovať problémy spojené s citlivosťou a reaktivitou. Pomáha bojovať proti prejavom starnutia ako sú jemné vrásky a strata pevnosti pokožky. Pomáha chrániť pokožku pred vonkajším znečistením a stresormi životného prostredia, ktoré môžu spôsobiť jej podráždenie. Upokojujúce vlastnosti bakuchiolu pomôžu aj tým, ktorí majú pokožku náchylnú na akné.

Použitie

Sérum aplikujte na vyčistenú a zvlhčenú pleť hydrolátom. Môžete ho naniesť aj na krk a dekolt. Následne môžete použiť krém. Po rannej aplikácii v poslednom kroku naneste na pleť ochranný faktor.

Zloženie

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Psoralea Corylifolia Seed Oil, Alpha Tocopherol.

Špecifikácia

  • Konzistencia
    tekutá
  • Typ pokožky
    problematická